LinkedIn Profiel Makeover

Medewerkers zijn het visitekaartje van uw organisatie. Wist u dat uw website vaak wordt gevonden via het LinkedIn-profiel van uw medewerkers? Dat biedt uw bedrijf een interessante kans om de corporate branding, uw merk, te versterken.

Zorg dat de LinkedIn-profielen van uw medewerkers de professionele uitstraling krijgen die past bij uw bedrijf. Door uw medewerkers een professionele LinkedIn Profiel Makeover aan te bieden laat u zien dat u het online imago van uw bedrijf serieus neemt. Zelfs als uw medewerker in de toekomst naar een ander bedrijf overstapt profiteert uw bedrijf nog van een professionele LinkedIn Profiel Makeover.

Wilt u weten hoe goed uw team zich presenteert op LinkedIn, laat dan een gratis analyse uitvoeren door MSI. Neem contact met mij op voor meer informatie: d.medik@dmmcommunication.nl.

Wij werken samen met Makeover Services International (MSI), de grootste speler op het gebied van professionele profiel makeovers met klanten in 12 Europese landen. DMM Communication is de exclusieve agent van MSI in Nederland.

Meer weten? Neem contact op met Daphne via 06 510 50 999 of mail d.medik@dmmcommunication.nl.

Direct bestellen kan ook, via de website van MSIVermeld de kortingscode Q6PA-K7Y8-GX3T en ontvang 5% korting op elke profiel makeover.