Creëer een Excellent LinkedIn Profiel

linkedin-icoonMasterclass: dinsdag 18 september 2018
van 9.30-16.00 uur
klik hier om je direct in te schrijven

Professional of ondernemer,
zó belangrijk is een goed LinkedIn Profiel voor jou

Het is niet langer de vraag OF je aanwezig bent op LinkedIn, maar HOE. De eerste indruk die je online maakt wordt steeds belangrijker, mede omdat er 3 à 5 mensen betrokken zijn bij iedere zakelijke koopbeslissing. Dat geldt ook bij het vervullen van vacatures.  

De meeste mensen checken je LinkedIn-profiel vóór het eerste contact. Wil je dan doorsnee overkomen of je positief onderscheiden? Zorg dat je een goede eerste indruk maakt en laat zien dat jij de juiste persoon bent om zaken mee te doen.

Tijdens de masterclass creëer je een professioneel en onderscheidend  LinkedIn-profiel. Ik garandeer je dat jouw profiel na deze dag authentiek is, onderscheidend én optimaal vindbaar voor de zoekmachines.

5

Herken je dit:

1

Ik vind mijn LinkedIn-profiel saai en onaantrekkelijk

1Ik heb geen tijd/zin om uit te zoeken hoe het nieuwe design van LinkedIn werkt

1Het lukt me niet om een goede LinkedIn-samenvatting te schrijven

1Ik wil betere, actuele aanbevelingen, maar ik vind het lastig om erom te vragen

1Ik wil beter vindbaar zijn op LinkedIn

Na deze masterclass maak jij een uitstekende eerste indruk met je nieuwe LinkedIn-profiel!

Na de masterclass:

checkHeeft jouw LinkedIn-profiel een ware make-over ondergaan

checkBen je aantrekkeljik voor jouw doelgroep door jouw professionele en onderscheidende uitstraling

checkIs je profiel optimaal vindbaar voor alle zoekmachines

checkKen je de belangrijkste do’s and don’ts op LinkedIn

checkWeet je welke vervolgstappen je kunt zetten om jouw doel te bereiken.

 

Werkwijze: hands-on!

De masterclass is super praktisch en interactief. Je werkt aan je LinkedIn-profiel via je eigen laptop en kunt alle tips direct verwerken. Aan het eind van de masterclass is jouw profiel zoals je het wilt hebben: professioneel, aantrekkelijk en goed vindbaar.

10

Datum, locatie, investering

Datum: Dinsdag 18 september 2018.
Tijden: van 09.30-16.00 uur.
Locatie: Ouderkerk aan de Amstel (net onder Amsterdam).
Voor wie: Professionals en ondernemers met een basis LinkedIn-profiel. Heb je nog geen LinkedIn-profiel, neem dan contact op via d.medik@dmmcommunication.nl en vermeld het telefoonnummer waarop je overdag bereikbaar bent.
Aantal: Minimaal 6, maximaal 8 deelnemers.
Werkwijze: Hands-on, je werkt aan je eigen LinkedIn-profiel.
Meenemen: Laptop (iPad en andere tablets zijn niet geschikt voor deze workshop!)
Investering: € 297,00 exclusief 21% BTW, inclusief hand-out, locatiekosten, een heerlijke lunch, koffie/thee/water en versnaperingen.

klik hier om je direct in te schrijven

 

 

Na inschrijving ontvang je binnen enkele minuten de bevestiging van je aanmelding. De factuur volgt later per mail. Jouw deelname is definitief zodra je betaling door ons is ontvangen. Het deelnamebedrag dient uiterlijk één week voor de trainingsdatum op onze rekening te staan. Een aantal dagen voor de masterclass ontvang je informatie over de locatie met een routebeschrijving.

Annuleren: Als je onverhoopt moet afzeggen voor de masterclass, dan is dat kosteloos tot drie weken voor de trainingsdatum. Daarna is het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Wel mag je altijd kosteloos een vervanger sturen.

In company

Zijn er meer medewerkers voor wie een professioneel profiel belangrijk is? Deze masterclass kan op locatie verzorgd worden voor bedrijven en organisaties. Bel 06 510 50 999 of mail Daphne Medik voor meer informatie: d.medik@dmmcommunication.nl.

Liever uitbesteden?

Wil je wel een excellent LinkedIn-profiel, maar heb je geen tijd of zin om dit zelf te maken? Bestel dan een LinkedIn Profiel Makeover. Als exclusief agent van Makeover Services International in Nederland realiseren wij LinkedIn Profiel Makeovers in 12 landen.

Neem contact op met Daphne Medik voor meer informatie: d.medik@dmmcommunication.nl.