Netwerkcoaching

Voor nieuwe klanten of een nieuwe baan

Is een van deze situaties op jou van toepassing?

1Je bent als zelfstandig professional voor opdrachten afhankelijk van je netwerk. Maar als je werk hebt, heb je geen tijd om te netwerken en als je tijd hebt om te netwerken duurt het te lang voordat dit je een nieuwe opdracht oplevert.

1Je hebt een bloedhekel aan koude acquisitie en zou willen dat je zonder verkooptelefoontjes toch nieuwe opdrachten kon krijgen.

1Je bent op zoek naar een baan en hebt goed inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat jouw kwaliteiten zijn. Netwerken heeft je tot nu toe geen werk opgeleverd. Je wilt weten waar dat aan ligt en wat je kunt doen om sneller een mooie baan te vinden.

Ontwikkel een strategie om je netwerk beter te benutten

Voor zelfstandige professionals
Netwerken kan voor jou een hele prettige en relatief gemakkelijke manier zijn om een continue stroom van nieuwe klanten aan te trekken. Maar die gezellige netwerkborrels leveren je nog te weinig resultaat op. Hoog tijd dus om een slimme netwerkstrategie te ontwikkelen en bewuster te gaan netwerken, zodat je meer balans krijgt in je inkomsten.

Voor werkzoekenden
Je weet dat 70 procent van álle vacatures en ruim negentig procent van alle topfuncties via via wordt ingevuld. Dus ben je al een tijd aan het netwerken, maar tot nu toe zonder resultaat. Je bent er klaar voor om samen met een netwerkcoach structuur aan te brengen in je netwerkactiviteiten, jouw acties onder de loep te nemen en alles te doen wat nodig is om zo snel mogelijk die nieuwe baan te krijgen.

Of je nu opdrachten of een baan zoekt, netwerkcoaching helpt je om de kracht van je netwerk zó te benutten dat je jouw doel gaat bereiken.

Na het traject netwerkcoaching:

 • Heb je jouw netwerk in kaart gebracht.
 • Heb je jouw netwerkstrategie bepaald en een concreet actieplan gemaakt.
 • Ken je de fundamenten van netwerken en kun je deze toepassen in de praktijk.
 • Weet je wat voor jou de beste plekken zijn om te gaan netwerken.
 • Voel je je comfortabeler op netwerkbijeenkomsten.
 • Ben je een prettige gesprekspartner.
 • Kun jij jezelf goed presenteren.
 • Ben je in staat om gesprekken op een prettige manier af te ronden.
 • Weet je hoe je LinkedIn als netwerkmiddel kunt benutten.
 • Herken je kansen als die zich voordoen en weet je ze te benutten.
 • Is jouw netwerk kwalitatief verbeterd.
 • Weet je wat jouw netwerkstijl is, zodat je deze verder kunt ontwikkelen op een manier die bij jou past.

Locatie: Het Coachhuis te Ouderkerk aan de Amstel of Amstelveen.

Werkwijze: We starten met een telefonisch adviesgesprek van 30 à 45 minuten (gratis) om jouw doel helder te krijgen en te bespreken welke aanpak voor jou het meest geschikt is. We bespreken het stappenplan en de duur van het traject. Als je inderdaad samen aan de slag wilt, ontvang je een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraken. Na ondertekening van dit contract, kunnen we samen aan de slag.

Het coachingstraject bestaat uit een combinatie van gesprekken en opdrachten. Je ontwikkelt jouw persoonlijke netwerkplan en gaat aan de slag met diverse netwerkactiviteiten. Al snel tijdens het traject zul je een aantal subdoelen en resultaten bereiken. Tussentijds evalueren wij en bespreken we de voortgang. Het traject wordt afgesloten met een evaluatiegesprek.

Tijdsduur: Afhankelijk van de vraagstelling. Een compleet traject omvat 12 coachingssessies van 1½ uur, met een tussenliggende periode van 2-4 weken, en duurt 6-12 maanden. Een korter traject is ook mogelijk (vanaf 6 sessies).

Geïnteresseerd? Bel of mail mij om een afspraak te plannen voor meer informatie en/of het inplannen van een gratis adviesgesprek.

Daphne Medik
06 510 50 999
d.medik@dmmcommunication.nl