Netwerken met plezier

Ben je advocaat, accountant, accountmanager, architect, coach, consultant, financieel adviseur, IT dienstverlener of ondernemer?

Ga jij wel naar netwerkbijeenkomsten, maar leveren die jou nooit iets op? Baal je daarvan en krijg je steeds meer tegenzin om te gaan netwerken?

Hoe fijn zou het zijn als je netwerken (weer) leuk gaat vinden en het waardevolle relaties en nieuwe klanten op zou leveren…

Met de Training ‘Netwerken met plezier’ ligt dit binnen jouw bereik!

Herken jij je in één van de volgende situaties? 

1Je bent ontzettend goed in je vak maar je verdient onvoldoende. Je omzet is laag of te laag, omdat je te weinig aanwas hebt van nieuwe klanten. Concurrenten verdienen meer dan jij, terwijl zij echt niet beter zijn. Zij krijgen simpelweg veel vaker klanten via hun netwerk dan jij. Frustrerend! Dat zou jou toch ook moeten kunnen lukken?

1 Je hebt een hekel aan netwerken, terwijl je weet dat je het keihard nodig hebt om nieuwe klanten te krijgen. In jouw vak draait het allemaal om vertrouwen, dus zijn aanbevelingen vanuit jouw netwerk ontzettend belangrijk. Je zou willen dat je ook eens aanbevelingen en introducties kreeg via jouw netwerkclub.

1 Vaak heb je geen puf om ’s avonds nog naar een netwerkbijeenkomst te gaan. En áls je gaat, voel je je erg ongemakkelijk. Er komt niemand naar jou toe en je vindt het vreselijk om zelf op iemand af te stappen. Je hebt het gevoel dat er niemand op jou zit te wachten. Het zou een wereld van verschil maken als mensen het leuk vinden om je te zien en vanzelf naar je toe komen. Zodat je met meer gemak in een ontspannen sfeer relaties kunt opbouwen.

1Je vindt het altijd erg gezellig bij jouw netwerkclub, maar haalt er geen business uit, omdat je steeds met dezelfde mensen staat te praten. Zij komen vanzelf naar jou toe en als jij verder wilt gaan houden ze je tegen, terwijl je daar toch komt met een zakelijke doelstelling. Je zou willen dat je je op een gemakkelijke manier kon losmaken, zodat je ook eens nieuwe mensen ontmoet in plaats van steeds weer dezelfde gezichten.

1Netwerken heeft jou tot nu toe niet opgeleverd wat je zocht, namelijk nieuwe klanten. Je zou willen dat iemand jou eens vertelt wat je eigenlijk fout doet. En je praktische tips geeft wat je anders kunt doen, zodat je eindelijk ook eens goede relaties kunt opbouwen en nieuwe klanten krijgt die echt bij jou passen.

Misschien denk je dat jij de enige bent die met dit soort dingen worstelt. Dat is niet zo! Op elke netwerkbijeenkomst zijn er meer mensen met precies dezelfde problemen. Ik vind dat zonde, want het leven wordt zoveel gemakkelijker als je goed kunt netwerken en regelmatig klanten krijgt via je netwerk!testimonial Donnie

En ik weet waar ik het over heb, want ik heb ook in jouw schoenen gestaan. Dertig jaar geleden begon ik zonder enige ervaring met netwerken. Eerst als PR- en communicatiemanager bij Sony en in de automatiseringsbranche, waar ik goede relaties moest opbouwen met journalisten. Op mijn 27e startte ik mijn eigen PR-bureau, en viel het anderen op dat ik altijd vrij gemakkelijk klanten kreeg via mijn netwerk. Omdat ik het zelfstandig ondernemerschap wat eenzaam vond en mijzelf breder wilde ontwikkelen, maakte ik in 1993 de overstap naar een commercieel trainingsbureau. Als trainer moest ik daar ook zelf klanten werven, en wel via ‘koude acquisitie’. Hoewel dat zeer leerzaam was, vond ik het extreem vervelend en ook niet effectief: het was normaal om 100 telefoontjes te moeten plegen voor 10 afspraken waar uiteindelijk 1 klant uit voortkwam.

Ik vond het een stuk gemakkelijker om klanten te krijgen via mijn netwerk. In die tijd ontstond al het idee en de eerste opzet voor een netwerktraining. Uiteindelijk duurde het nog tot het jaar 2000 voordat ik mijn huidige bedrijf oprichtte en in 2004 ben ik mij volledig gaan toeleggen op netwerktraining en -coaching. Inmiddels ben ik ruim tien jaar gespecialiseerd in het geven van netwerktrainingen en heb ik het leven van honderden mensen gemakkelijker kunnen maken, door ze te leren hoe zij de kracht van hun netwerk kunnen benutten om hun doel te bereiken. Dat gun ik jou ook! 

Zou het niet geweldig zijn als je met plezier kunt netwerken, op een manier die jou waardevolle relaties en nieuwe klanten oplevert?

Het resultaat na de eendaagse training ‘Netwerken met plezier’:

3 Weet je hoe je jouw gunfactor kunt vergroten,
3 Ken je de verschillen tussen netwerken en verkopen,
3 Weet je welke voorbereiding zorgt voor meer resultaat,
3 Heb je een boeiend antwoord op de vraag “Wat doe jij?”
3 Heb je geen moeite meer met lastige situaties bij het netwerken, zoals:

  • het aanspreken van onbekenden,
  • je aansluiten bij groepjes,
  • het overschakelen van ‘social talk’ naar een zakelijk gesprek,
  • het afronden van een gesprek.

3 Ga je vol zelfvertrouwen naar de volgende bijeenkomst,
3 Is netwerken (weer) leuk én gaat dit jou waardevolle, duurzame relaties en nieuwe klanten opleveren!

Garantie

Ik garandeer je het bovenstaande resultaat. Vind je na afloop van de training dat ik dit niet heb waargemaakt, dan krijg je het volledige deelnamebedrag teruggestort op je rekening. De enige voorwaarde daarvoor is dat je dit direct meldt op het evaluatieformulier dat ik je aan het einde van de trainingsdag vraag in te vullen en dat je mij binnen 8 werkdagen na de training een schriftelijke onderbouwing mailt, zodat ik hiervan kan leren.

Voor wie is de training?

De training ‘Netwerken met plezier’ is speciaal ontwikkeld voor zelfstandig professionals, adviseurs en ondernemers in de zakelijke dienstverlening, zoals advocaten, accountants, accountmanagers, architecten, coaches, consultants, financieel adviseurs en IT dienstverleners, die onvoldoende klanten krijgen via hun netwerk en daardoor te weinig omzet hebben.

Omdat vertrouwen cruciaal is in hun vak, zijn aanbevelingen en introducties vanuit hun netwerk ontzettend belangrijk. Potentiële opdrachtgevers zullen namelijk altijd eerst in hun netwerk rondvragen als zij op zoek zijn naar iemand met hun expertise.

Het is dus niet alleen belangrijk om kwalitatief uitstekend werk te leveren en een goede service te bieden, maar ook om goed te kunnen netwerken. En dat gaat beter als je weet wat de ongeschreven wetten zijn. En als je er plezier in hebt!

3

EXTRA’S bij de training ‘Netwerken met plezier’:

 1. Een professionele trainingsacteur fungeert als ‘levend oefenmateriaal’. Hij geeft jou de mogelijkheid om te oefenen met situaties en personages die jij lastig vindt. Zo kun je in een veilige omgeving nieuw gedrag uitproberen, zonder dat dit consequenties heeft. Daarmee leer je veel sneller dan in een doorsnee training!
 1. Je ontvangt een handig “spiekbriefje”, met 15 netwerktips en 5 vragen om contact te leggen, dat in het doosje van je visitekaartjes past. Zo kun je altijd even snel spieken voordat je naar de bijeenkomst gaat.
 1. Je ontvangt een overzicht van vrijwel alle typen netwerkorganisaties in Nederland, met een link naar de websites van die netwerken. Je ontvangt dit digitaal, omdat ik het overzicht jaarlijks bijwerk. Zo kun je op elk gewenst moment kijken welke netwerken voor jou interessant kunnen zijn om lid van te worden.
 1. Je kunt lid worden van de LinkedIn Groep Netwerktips, waarin ik elke dag een korte netwerktip geef en waarin je vragen kunt stellen over netwerken, die door iedereen in de groep beantwoord kunnen worden. Zo kun je jouw mening vormen op basis van meerdere zienswijzen. Indien mogelijk zal ik zelf ook op jouw vraag in de groep reageren.
 1. Je mag me uitnodigen op LinkedIn, zodat je toegang krijgt tot mijn netwerk van ruim 2.300 connecties. Daarmee breid je jouw tweedegraadsnetwerk in één klap enorm uit. Wat dat oplevert, hoor je tijdens de training.

Enthousiast geworden? Let even op voordat je inschrijft:

Ik garandeer je dat je de training ‘Netwerken met plezier’ een geweldige ervaring zult vinden. Het wordt een leuke én leerzame dag, waarop je bovendien veel plezier zult hebben. Maar de training is niet geschikt voor iedereen. Je moet als zelfstandig professsional, adviseur of ondernemer werkzaam zijn in de sector Zakelijke Dienstverlening. Nog belangrijker is dat je bereid moet zijn om met een ‘open mind’ naar jezelf te kijken en om nieuw gedrag uit te proberen. Alleen dan zul jij je doel bereiken: dat je netwerken leuk gaat vinden én dat dit jou waardevolle relaties en nieuwe klanten gaat opleveren.

Investering:

Voor slechts € 497,00 excl. btw gaan wij de hele dag samen aan de slag, in een kleine groep, zodat je verzekerd bent van mijn persoonlijke aandacht. In dat bedrag zijn alle kosten inbegrepen: locatie, koffie/thee/water, versnaperingen, een heerlijke lunch en alle materialen.

Groepsgrootte: minimaal 6, maximaal 9 deelnemers.
Datum: n.t.b.
Tijden: 09.00-17.00 uur.
Locatie: Amstelveen, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Ben je geïnteresseerd in deze workshop? Laat het me vrijblijvend weten, dan houd ik je op de hoogte en hoor jij het als een van de eerste wanneer de nieuwe datum bekend is.

Onderstaande is alleen van toepassing bij inschrijving. je interesse laten weten via bovenstaande button is gehele vrijblijvend.

Na inschrijving ontvang je per omgaande de bevestiging van je aanmelding. Een aantal dagen voor de workshop ontvang je de details over de locatie. De factuur volgt separaat. Jouw deelname is definitief zodra je betaling door ons is ontvangen. Het deelnamebedrag dient uiterlijk één week voor de trainingsdatum op onze rekening te staan.

Annuleren: Als je onverhoopt moet afzeggen voor de workshop, dan is dat kosteloos tot drie weken voor de trainingsdatum. Daarna is het volledige deelnamebedrag verschuldigd. Wel mag je altijd kosteloos een vervanger sturen.