Netwerken met LinkedIn

Wie werk zoekt kan tegenwoordig niet meer om LinkedIn heen. Of het nu gaat om het vinden van opdrachten of een baan. Een LinkedIn-profiel aanmaken lukt meestal nog wel. Maar daarna ontstaan er vaak vragen. Bijvoorbeeld:

  • Is mijn LinkedIn-profiel wel professioneel, onderscheidend en aantrekkelijk?
  • Ik heb 168 contacten. Is mijn LinkedIn-netwerk dan groot genoeg?
  • Hoe zet ik LinkedIn in om nieuwe klanten te krijgen?
  • Hoe vind ik op mijn leeftijd nog een nieuwe baan?
  • Hoe vind ik de juiste kandidaten voor een vacature?
  • Wat is de meest efficiënte manier om een expertstatus op te bouwen bij mijn doelgroep?

Op deze en heel veel andere vragen geef ik graag antwoord. Daarnaast help ik je graag om LinkedIn slimmer te gebruiken.  Kijk onder het kopje LinkedIn trainingen voor de verschillende programma’s of bel mij om te bespreken hoe ik je het beste kan helpen.

Daphne Medik
06 510 50 999.