Over Daphne

Daphne Medik
N
etwerkcoach en -trainer, LinkedIn-trainer, auteur,
oprichter DMM Communication-Networking for results

Al zo lang als ik mij kan herinneren, vertellen mensen mij waarnaar ze op zoek zijn en breng ik hen met elkaar in verbinding. Sommigen noemen mij om die reden een geboren netwerker.

Mijn overtuiging is dat een mens nooit is uitgeleerd. Ik heb dan ook een enorme honger naar kennis, met name op het terrein van netwerken, marketing, LinkedIn en psychologie.

Ik draag graag kennis over aan professionals in de zakelijke dienstverlening, voor wie netwerken noodzakelijk is om ‘in business’ te zijn en blijven. Veel van hen hebben daar moeite mee, terwijl het leven zo veel gemakkelijker wordt als je de kunst van het netwerken beheerst. Door het geven van netwerktraining en coaching, help ik zoveel mogelijk mensen om dit te bereiken. Want waarom zou je moeilijk doen als het zoveel gemakkelijker kan?

Ik heb aan een aantal trouwe klanten gevraagd waarom ze graag met mij werken. Naast behaalde resultaten, noemen ze bijna allemaal mijn persoonlijkheid, vooral mijn oprechte interesse in anderen en mijn grote betrokkenheid. Ik krijg vaak te horen dat mijn enthousiasme motiveert om de slag te maken naar ‘het nieuwe netwerken’.
Belangrijk vinden ze dat ik oog heb voor de persoonlijke situatie en belangen van degenen die ik coach of train, dat ik zonder vooroordelen naar een situatie kan kijken en adviseren en dat ik helder kan uitleggen.
Iedereen vindt het fijn dat ik niet alleen tips geef wat te doen, maar ook uitleg hoe. Een deelnemer aan een netwerktraining zei: “Jij geeft altijd van die handige voorbeeldzinnetjes”.

DMM Communication-Networking for results ben ik in 2000 gestart. Het is mijn tweede bedrijf; eerder runde ik al een pr-bureau, nadat ik bij diverse bedrijven ervaring had opgedaan als manager pr en marketingcommunicatie. Vanuit mijn ervaring als ondernemer, commercieel trainer en netwerker heb ik verschillende trainingen, workshops en presentaties ontwikkeld, waarbij ik me heb gespecialiseerd in zakelijk netwerken en LinkedIn. Ik ben blij en dankbaar dat ik inmiddels veel wordt gevraagd als netwerkcoach, netwerktrainer, LinkedIn-trainer en spreker. Daarnaast schrijf ik artikelen over netwerken in mijn eZine DMM’s Netwerktips en publiceer ik netwerktips, op Twitter en in de LinkedIn-groep Netwerktips.

Klik hier voor mijn LinkedIn-profiel en nodig mij gerust uit. Vermeld de reden waarom je met mij wilt ‘linken’, dat maakt het contact direct persoonlijk.

Wil je met me overleggen welke vorm van training of coaching het beste bij jou past, dan nodig ik je ook graag uit om contact met mij te zoeken. Ik hoop dat ik ook jou kan helpen om de kracht van je netwerk beter te benutten, en daarmee jouw leven gemakkelijker te maken!

Daphne Medik
E: d.medik@dmmcommunication.nl
M: 06 510 50 999